ERP Consultant Dynamics NAV

ERP Consultant MS Dynamics NAV

ERP Consultant MS Dynamics NAV

150 150 Berger Executive Solutions

Voor een succesvolle Microsoft Partner in Utrecht ben ik actief op zoek naar een ERP-consultant met 3- 5 jaar ervaring met MS Dynamics NAV.

Microsoft Partner met een uitstekende naam in de markt, platte organisatie, groeimogelijkheden, prima marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, thuiswerk mogelijkheid, vrij beleid met veel eigen verantwoordelijkheid. Goede  pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Uiteraard zit een leaseauto, laptop en smartphone in het pakket. Daarnaast organiseert dit bedrijf regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.

Neem voor meer info contact op met Anne-Marie Berger op tel. 06- 20451128.

ab@bergersolutions.nl

#ERP consultant #nav # 365 Business Central