Business Consultant (Dynamics 365 Business Central) NAV

150 150 Berger Executive Solutions

Onze opdrachtgever is een toonaangevende partner van Microsoft in het centrum van het land zoekt een:

Business Consultant Business Central/NAV

Op zoek naar een veelzijdige baan als Business Consultant? Een functie waarin jij echt van toegevoegde waarde bent voor de klant tijdens de implementatie van hun ERP-oplossing? Wij zoeken voor onze gewaardeerde opdrachtgever Microsoft Dynamics NAV Consultants met affiniteit voor de groothandel, productie, zorg, of opleidingsbranche.

Wie zijn zij?

Zij werken aan belangrijke aandachtspunten voor bedrijven zoals bedrijfsautomatisering, business intelligence, systeem- en ketenintegratie, mobiele oplossingen, e-commerce en internetoplossingen zoals portals.

In projecten werk je samen met zeer ervaren specialisten en consultants, jonge talenten en een managementteam dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Stuk voor stuk mensen die eigenschappen delen als enthousiasme, kwaliteitsgerichtheid en een ‘doen wat je belooft’-mentaliteit. Daarnaast voeren bij deze opdrachtgever collegialiteit, initiatief en professionaliteit de boventoon. Ze hechten aan persoonlijke groei en ontwikkeling, en aan een gezonde balans tussen werk en privé-leven.

Wat ga je doen?

Als Business Consultant Microsoft Dynamics NAV krijg je een zeer gevarieerde functie; je bent adviseur en begeleidt het volledige implementatieproject. Het is jouw missie om een IT ERP-pakket te implementeren dat maximaal aansluit bij de wensen en eisen van de klant en past bij hun specifieke bedrijfsprocessen. Je geeft strategisch advies m.b.t. ICT-oplossingen in relatie tot de business/branche van de klant. Je geeft advies over de omzetting van strategie naar tactische en operationele thema’s en vertaalt deze naar een business, informatie en/of technische architectuur. Dit doe je met technologie van Microsoft Dynamics NAV aangevuld met onze Add-Ons. Je bent ook in staat om (on)gevraagd advies te geven over vraagstukken t.a.v. het beleid “trusted advisor” voor de klant.

In onze visie staat klanttevredenheid centraal en werken wij met een praktische aanpak. Implementatieprojecten en upgradeprojecten voer je daarom in nauw overleg en samenwerking met de klant uit.

Wat neem je mee

 • HBO/WO werk-denkniveau (bij voorkeur een Bedrijfskundige IT of Economische richting;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Consultant of ICT Projectmanager en aantoonbare ervaring met het modelleren van bedrijfsprocessen in Microsoft Dynamics NAV
 • Zelfstarter met aantoonbare ervaring en plezier in het werken in een dynamische en sterk groeiende ICT-omgeving
 • Analytisch vermogen
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn
 • Inventief, creatief en overtuigend
 • Goede kennis van het Nederlands

 Wat bieden zij jou?

 • Interessante projecten bij middelgrote bedrijven
 • Focus op specifieke branches en Microsoft-technologie
 • Een dynamische omgeving die gericht is op kennisopbouw en -deling
 • Goede ontwikkelmogelijkheden
 • Een prettige, collegiale werkomgeving
 • Collega’s met passie voor hun vak
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vrijheid tot thuiswerken, 28 vrije dagen

Interesse? Ook kandidaten met ervaring met andere ERP systemen spreek ik graag. Je kunt mij bereiken op 06- 20451128 of mail naar ab@bergersolutions.nl

Ik kijk uit naar je reactie!

www.bergersolutions.nl

#Dynamics NAV#ERP#Consultant#bedrijfsprocessen#ICT