Pre-sales Consultant Microsoft Dynamics 365/BC

Pre-sales Consultant Microsoft Dynamics 365/BC

Pre-sales Consultant Microsoft Dynamics 365/BC

150 150 Berger Executive Solutions

Voor een snel groeiende Microsoft partner in Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Pre-Sales Consultant.

Je weet als geen ander klanten en prospects te enthousiasmeren voor de op Microsoft Dynamics 365/ Business Central gebaseerde oplossingen.  Je vindt het leuk om voor een groep het product te presenteren en  te demonsteren, waarbij je de (potentiële) klant meeneemt in de nieuwste trends en ontwikkelingen op Microsoft Dynamics 365/BC gebied.  Hierbij kun je de technische productkennis die je met je meebrengt uitstekend vertalen naar een verhaal dat iedereen begrijpt. Je bent goed in staat om een vertaalslag te maken in klantvraag en de IT vertaling. Je zal samenwerken in een team met ervaren consultants. Complexe vraagstukken zullen door de pre-sales of in het team worden behandeld en verwerkt in een klantvoorstel.

In deze rol versterk je de solide relaties met bestaande klanten en bouw je het netwerk verder uit. Je streeft naar klanttevredenheid en hebt een scherp oog voor kansen. In samenwerking met het team waarborg je de implementatietrajecten, met name in de handel- en service industrie.

Je komt terecht in een hecht team waar vrijheid én verantwoordelijkheid twee begrippen zijn die hoog in het vaandel staan. Met je hands-on aanpak en je bevlogen instelling weet je klanten te hechten aan de organisatie en ben je in staat de business, samen met je collega’s, naar een hoger niveau te tillen.

Vragen? Opmerkingen ? Neem contact op met Anne-Marie Berger via 06-20451128 of ab@bergersolutions.nl