Executive search en recruitment

Onze communicatie is transparant en we zijn helder in de trajecten in het tijdspad en de oplevering van de kandidaten.
Executive Search en recruitment

Wij werken exclusief, efficiënt en gaan voor de “perfect match” tussen kandidaat en opdrachtgever. Korte lijnen, transparant en met persoonlijke aandacht.

Berger Executive Solutions helpt bij het executive search en recruitment proces. Dit houdt in dat we een analyse van target branches en bedrijven maken. Een marktanalyse van kandidaten (doelgroep bepaling) opstellen en (potentiële) kandidaten interviewen. De uiteindelijke shortlist kandidaat zullen wij aan u als opdrachtgever voorstellen. Alle communicatie zal door ons verzorgd worden, van het uitnodigen van het eerste gesprek bij u als opdrachtgever tot en met het begeleiden van de kandidaat op weg naar het arbeidscontract.

U ZOEKT NAAR KANDIDATEN
Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan en ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

INSCHRIJVEN ALS KANDIDAAT Vraag nu vrijblijvend een intake gesprek bij ons aan. DIRECT CONTACT Neem direct contact met ons op via mail of telefoon.

Deeltraject

Wat als u geen recruiter heeft of uw eigen recruiter of HR afdeling op bepaalde onderdelen behoefte heeft aan extra expertise of ondersteuning? Dan kan Berger Executive Solutions u de mogelijkheid bieden om deeltrajecten uit het recruitment proces af te nemen.

Voorbeelden van deeltrajecten uit het recruitment proces, zijn:

  1. Opstellen van target branches
  2. Marktanalyse van potentiële kandidaten (doelgroep bepaling)
  3. Gerichte kandidaat benadering
  4. Verzorging van een longlist van potentiële kandidaten
  5. (Verzorgen van selectiegesprekken)